/ - FOTO: PRIVATNA ARHIVA (KURIR.RS)
26/09/2022 u 11:30 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukotićeva žena dala iskaz: Vlasnik vozila koji smo koristili je naš prijatelj od povjerenja

Krenuli smo u tržni centar "Zorlu" iz kuće u kojoj smo boravili na Atakoju. Kada smo bili na vijaduktu, iza nas se velikom brzinom pojavio motor, kazala je ona, navodi Kurir.rs

Turska policija saslušala je i Mašu M., suprugu šefa škaljarskog klana, koja je i očevidac zločina. Saslušan je i E. K., koji je bio za volanom auta u kom je usmrćen Vukotić, prenosi Kurir.rs.

Iako je E. K. istražiteljima rekao da Vukotića i njegovu porodicu ne poznaje i da mu se ubijeni predstavio kao Nikola, udovica je dala drugačiji iskaz.

(VIDEO/FOTO) SNIMAK UBISTVA VUKOTIĆA: Za likvidaciju kavčani platili milion i po eura

- Krenuli smo u tržni centar "Zorlu" iz kuće u kojoj smo boravili na Atakoju. Kada smo bili na vijaduktu, iza nas se velikom brzinom pojavio motor na kom su bile dvije osobe s kacigama, a osoba koja je sjedela pozadi pucala je - navodno je rekla Maša M.

- Vlasnik automobila u kom smo se nalazili u trenutku napada je naš prijatelj. To je čovjek u koga smo imali bezgranično povjerenje i koji nas je vozio uvjek i svuda - rekla je Maša govoreći o E. K.

Podsjetimo, izvor Kurira je otkrio da je E. K. narko-bos iz Bijelog Polja i da je bio Vukotićev glavni logističar tokom skrivanja u Turskoj.

Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu 8. septembra kada su napadači na motoru prišli njegovom vozilu i ispalili četiri hica koja su pogodila škaljaraca i usmrtili ga na mjestu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. novembar 2022 13:48