/ Радоје Звицер
30/04/2022 u 09:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За четири ликвидације у Атини и на Крфу исплаћена два милиона еура

"Звицер је наводно дао милион, Шарић 750.000 еура, а Спасојевић 250.000"

За четири ликвидације, у Атини и на Крфу, када убијени Стеван Стаматовић и Игор Дедовић, односно Алан Кожар и Дамир Хаџић укупно је исплаћена 2 милиона еура, пишу Новости. Звицер је наводно дао милион, Шарић 750.000 еура, а Спасојевић 250.000.

У Атини су  јануара 2020. у сред дана ликвидирани челници црногорског шкаљарског криминалног клана Стеван Стаматовић  и Игор Дедовић.  У ликвицацији, пред женама и дјецом, учествовала су четворица мушкараца која су са капуљачама на главама пришла столу за којим су жртве сједеле, окружили га и после пар прозборених ријечи отворили ватру. Претпоставља се да су убице припадале клану Вељка Беливука.

- У другој ликвидацији, на Крфу, су изрешетани са 29 метака Баранин Алан Кожар (43) и Ужичанин Дамир Хаџић (45),  блиски шкаљарском клану, док су се налазили у аутомобилу испред луксузне виле на овом грчком острву. За ову ликвидацију сумњичи се Дарко Шарић.

 Како "Новости" сазнају за Радојем Звецером ће ускоро бити расписане потјернице због убистава у Атини и на Крфу- пишу Новости.

Подсјетимо, на територији Хрватске, прије неколико дана, ухапшен је Филип Кораћа.  Хрватски органи спроводили су истрагу око лажних папира и докумената. Незванично, рађено је откривање лажних идентитета криминалаца.

Они су добијали оригиналне исправе са туђим подацима, а њиховим фотографијама. Најчешће су рађене српске и хрватске исправе, након размјене података са партнерским службама, били су лаки за праћење.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:33