U zagrebačkom parku u centru silovana djevojčica / - NEVA ZGANEC/PIXSELL
16/08/2022 u 17:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zagreb: Silovana djevojčica u parku u centru grada

Na zahtjev tužilaštva istražni zatvor određen je dvojici osumnjičenih, 22-godišnjaku i maloljetniku.

Zagrebačka Policijska uporava saopštila je u parku iznad Tomićeve ulice u tom gradu silovana petnaestogodišnja djevojčica.

Policija je šturo potvrdila da su djevojčicu silovala dvojica mladih muškaraca, a da su još dvojica učestvovala u tome dirajući je po intimnim dijelovima tijela.

Kako je objavljeno, sumnja se da su 22-godišnjak i jedan maloljetnik djevojčicu silovali u večernjim satima vikenda. Još dvojica muškaraca, 31-godišnjak i 30-godišnjak prijavljeni su zbog sumnje da su nad njom počinili bludne radnje.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su dovedene pritvorskom nadzorniku, dok je poseban izvještaj dostavljen nadležnom Županijskom državnom tužilaštvi, kao i Županijskom državnom tužilađštvu za mlade”, navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Na zahtjev tužilaštva istražni zatvor određen je dvojici osumnjičenih, 22-godišnjaku i maloljetniku. Županijski sud u Zagrebu ocijenio je da postoji bojazan da bi mogli ponoviti krivično djelo, i uticati na žrtvu koja je ključni svjedok ovog zločina, prenosi Telegram.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:28