ФОТО: ЖАНА БОЈАНИЋ (Портал Дан)
29/09/2021 u 10:51 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Запљена 1,400 килограма кокаина: Крстовићима продужен истражни притвор

Дрога је највјероватније стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар. То је највећа запљена дроге икада у Црној Гори

Марини и Будимиру Крстовићу, који се доводе у везу са кријумчарењем 1.400 килограма кокаина, одлуком вијећа Вишег суда у Подгорици притвор је продужен за два мјесеца. То је за портал Дан потврдила портпаролка и самостална савјетница подгоричког Вишег суда, Аида Музуровић.

(ВИДЕО / ФОТО) Крстовићима тужилачко задржавање због тоне кокаина: Марина прошла полиграф

Крстовићи су ухапшени у акцији Управе полиције када је у магацину у Мојановићима пронађена дрога високе чистоће у 1.400 паковања тешка скоро тону и по.

Кокаин заплијењен у Зети вриједан више од сто милиона еура, високе чистоће?

Дрога је највјероватније стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар. То је највећа запљена дроге икада у Црној Гори.

Суд уважио жалбу: Крстовићи због 1.400 килограма кокаина спроведени у истражни затвор

Акција је изведена уз велику сарадњу Управе прихода и царина Црне Горе и Вишег тужилаштва. Дрога високе чистоће била је у 1.400 паковања. На паковањима кокаина је, изгледа писало КОВИД. Дрога је највјероватније стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар.

Апелациони суд одбацио жалбу: Крстовићи остају у истражном затвору

- Вишем државном тужилаштву у Подгорици, од стране Управе полиције поднијета кривична пријава против два лица Б.К. и М.К., због кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. По налогу овог тужилаштва лица су лишена слободе, а након координираних активности тужилаштва са Управом полиције, којом приликом је у испоруци банана пронађено око 1400 килограма опојне дроге кокаин. Саслушање осумњичених ће се данас обавити у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, након чега ће тужилаштво предузети законом прописане мјере и радње - саопштила је раније виша државна тужитељка и портпаролка Вишег тужилаштва Лепа Меденица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:13