/ - FOTO: ARHIVA
28/04/2022 u 14:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Због активирање експлозивне направе ухапшена једна особа

Полиција је осумњиченог Н.Б. уз кривичну пријаву државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност

Подгоричка полиција расвијетлила је  активирање експлозивне направе које се догодило у септембру прошле године. Због тога је ухапшен Н.Б.

-Службеници Управе полиције су у Подгорици, предузимајући интензивне активности на расвијетљавању кривичних дјела из области пожара и експлозија из претходног периода, расвијетлили активирање експлозивне направе из септембра 2021. године и лишили слободе осумњичено лице.  Подгоричка полиција је лишила слободе Н.Б. (35) због сумње да је извршио кривично дјело изазивање опште опасности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја- наводе из УП.

Он је, како се сумња, 3. септембра током ноћи активирао импровизивану експлозивну направу породичном дворишту оштеченог у улици АВНОЈ-а. 

-Полиција је осумњиченог Н.Б. уз кривичну пријаву државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност- наводе из полицје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:02