/ - UNSPLASH, SKRINšOT
17/03/2023 u 14:02 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog falisfikovanih novčanica procesuirane tri osobe: Građani da obrate pažnju

ODT upozoravamo građane da sa pojačanom pažnjom obrate budu prilikom prijema novca od 50 i 500 eura

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72h i predložilo određivanje pritvora osumnjičenima B.P. i A.K., zbog produženog krivičnog djela falsifikovanje novca.

-Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72h i predložilo određivanje pritvora osumnjičenima B.P. i A.K., zbog produženog krivičnog djela falsifikovanje novca jer su u više navrata u promet stavljali lažne novčanice u apoenima od po 500,00 eura- navodi u saopštenju rukovodilac i državni tužilac Duško Milanović.

Takođe je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici dana 03.03.2023. godine podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.B. zbog istog krivičnog djela jer je stavio u promet lažnu novčanicu u apoenu od 50,00 eura.

-Kako su u toku tužilačko - policijske aktivnosti koje se odnose na više slučajeva stavljanja u promet lažnih novčanica u apoenima od 50,00 eura i 500,00 eura, to upozoravamo građane da sa pojačanom pažnjom obrate pažnju prilikom prijema gotovog u navedenim apoenima- navodi Milanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:02