/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
03/04/2023 u 14:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zbog fizičkog i verbalnog napada uhapšene dvije osobe, za trećom se traga

Policiji je prijavljeno da je sinoć oko 19.40 časova više nepoznatih lica je u ulici Španskih boraca u naselju Konik verbalno i fizički napalo D.H. iz Podgorice

Podgorička policija uhapisla je dvije osobe zbog napada na jedno lice.

-Postupajući po prijavi D.H. iz Podgorice, da je od strane više lica verbalno i fizički napadnut u ulici Španskih boraca u naselju Konik, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica identifikovali su tri lica E.U., M.I. i A.P. koja su učestovavala u konkretnom događaju- navode u saopštenju iz Uprave policije.

Policiji je prijavljeno da je sinoć oko 19.40 časova više nepoznatih lica je u ulici Španskih boraca u naselju Konik verbalno i fizički napalo D.H. iz Podgorice.

-Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici, pronašli su dva lica od kojih su prikupljena obavještenja na okolnosti konkretnog događaja, nakon čega su u skladu sa Zakonom o prekršajima, lišili slobode E.U. i M.I., zbog počinjenih prekršaja iz čl.7, 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, dok se za  A.P., koji je identifikovan kao učesnik ovog događaja, traga- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jul 2024 03:10