/ - FOTO: PRINSTSCREEN
09/05/2023 u 15:02 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog incidenta u Budvi Kažanegra osuđen na 200 sati društveno korisnog rada

Podsjećamo, Kažanegra je uhapšen 20. februara nakon incidenta u restoranu hotela "Mogren”. On je tada nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21)

Budvanin Mladen Kažanegra osuđen je od strane Osnovnog suda Kotor na 200 sati društveno korisnog rada, kazao je za portal Dan portparol Osnovnog suda u Kotoru, sudija Veljko Bulatović.

Podsjećamo, Kažanegra je uhapšen 20. februara nakon incidenta u restoranu hotela "Mogren”. On je tada  nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

(VIDEO) Zbog napada na mladiće Kažanegri zabranjeno napuštanje stana

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K. Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom. Tada je sa lica mjesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Policija je obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede- naveli su ranije iz Uprave policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 19:22