/ - FOTO: MUP RS
21/06/2023 u 17:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Zbog milionske krađe u Lovćen banci pretresi u Trebinju i Banjaluci: Oduzeto oružje, novac...

Na području Banja Luke i Trebinja, izvršeni su pretresi na više lokacija

Službenici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Trebinje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zajedno sa pripadnicima MUP-a Crne Gore, jutros su organizovali akciju “Lovćen” u kojoj su pretresli nekoliko lokacija i oduzeli oko 50.000 KM (oko 25.000 eura), oružje, te tri kilograma marihuane, saopštio je danas MUP Republike Srpske.

Oni su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, jutros započeli realizaciju akcije kodnog naziva “Lovćen” koja se odnosi na rasvjetljavanje krivičnog djela “Prevara” počinjenog 12. aprila u Crnoj Gori, gdje je NN osoba koristeći falsifikovani lični dokument podigla sa računa oštećene novac od oko 1.300.000 eura.

image
- FOTO: MUP RS

- Na području Banja Luke i Trebinja, izvršeni su pretresi na više lokacija koja koriste S.K, I.A. i M.D, a u kojima je pronađeno i oduzeto oko 50.000 KM, veća količina oružja i municije, narkotičkih sredstava – oko tri kilograma marihuane, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem gore navedenog krivičnog djela, ali i drugih krivičnih djela - saopštili su iz MUP-a RS.

Podsjećamo, ženska osoba, za kojom traga crnogorska policija, 12. aprila je, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona eura.

Podigla u Lovćen banci 1,3 miliona eura sa falsifikovanim dokumentima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:02