/ -/- FOTO: RTCG
15/03/2023 u 18:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog incidenta pred konvenciju Milatovića na Cetinju krivične prijave protiv osam lica

Pripadnici cetinjske policije će nastaviti sprovođenje aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovaj događaj u cilju identifikacije ostalih lica

Povodom incidenta na Cetinju, koji se dogodio kada je grupa lica pokušala da spriječi predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića da uđe u prostorije gdje je trebao biti održan promotivni skup, procesuirano je osam lica.

(VIDEO) Jakov Milatović napadnut na Cetinju

-Povodom događaja od 10. marta na Cetinju, kada je grupa lica pokušala da spriječi predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića da nesmetano uđe u prostorije gdje je trebao biti održan promotivni skup, policija je identifikovala određeni broj lica te upoznala nadležnog tužioca koji se izjasnio da se u radnjama osam lica stiču elementi krivičnih djela- saopšteno je iz Uprave policije.

B.L. (56) i N.L. (27) se sumnjiče za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

- S.V. (65), D.J. (33), T.B. (46) i V.J. (50) se sumnjiče za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok se S.V. (21) na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u grupi koja spriječi lice u vršenju službene radnje, a F.M. (42) krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje- navode iz Uprave policije.

Dodaju da pripadnici cetinjske policije će nastaviti sprovođenje aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovaj događaj u cilju identifikacije ostalih lica, te u konsultaciji sa tužiocem utvrditi da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih djela ili eventualno prekršaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:11