/ - IVAN PETROVIC-IPE, ilustracija
05/11/2021 u 13:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Због оружја процесуиране три особе, међу њима малољетник

Против њега је поднијета кривична пријава у редовном поступку због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја

Припадници полиције су у Подгорици ухаписли су двије особе и против једног малољетног лица поднијели кривичну пријаву у редовном поступку због недозвољеног држања оружја и експлозивних материја.

-Слободе је лишен Р.Б. (32) који је у насељу Доњи Кокоти из возила отуђио ловачку пушку, предао је лицу М.Д. (35) који је затим ово оружје продао ради стицања противправне имовинске користи, те је и он лишен слободе. Р.Б. се сумњичи за кривично дјело крађа, док се обојица сумњиче за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.  Од М.Д. је, како се сумња, пушку купио малољетни Н.М. (17), као и 20 комада муниције за ово оружје, након чега је уклонио серијске бројеве на оружју-наводе из Управе полиције.

Против њега је поднијета кривична пријава у редовном поступку због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:18