policija, automobil / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
11/05/2023 u 21:24 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog smrti ronioca uhapšen Ulcinjanin

Postupajući VDT u Podgorici je događaj ustupila ODT u Ulcinj, koji je djelo kvaliifikovao kao krivično djelo - teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javng saobraćaja.

Ulcinjanin A.U. (28)  uhapšen je večeras zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javng saobraćaja, potvrđeno je za portal Dan iz UP.

On je uhapšen u slučaju u kojejm je juče pronađeno beživotno tijelo ronioca kod Ulcinja.

-Postupajući u odnosu na jučerašnji događaj, kada je iz mora u Ulcinju izvučeno beživotno tijelo A.S. (28) iz Podgorice, kojeg je, kako je utvrđeno, elisom usmrtilo nepoznato plovilo, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su identifikovali lice koje je upravljalo pomenutim plovilom. Riječ je o A.U. (28), nastanjen u Ulcinju. Postupajući VDT u Podgorici je događaj ustupila ODT u Ulcinj, koji je djelo kvaliifikovao kao krivično djelo - teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javng saobraćaja.Lice je lišeno slobode, te će u zakonskom roku biti privedeno tužiocu na dalju nadležnost- navode iz Uprave policije za portal Dan.

Podsjećamo, rezultati obdukcije tijela dvadesetosmogodišnjeg mladića A.S. iz Sutomora, čiji je život juče tragično okončan dok je ronio u ulcinjskom akvatoriju, potvrdili su da je smrt nastupila usled zadobijenih povreda od propelera plovila.

 Iz policije su za Primorski portal kazali da tragaju za osobom koja je upravljala plovilom, a potražuju i plovilo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:16