/ фото: Лазар Ружић
14/11/2021 u 22:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Због вријеђања Раонића приведено више особа

Подгоричка полиција поступила је по пријави у односу на догађај који се догодио прије одигравања фудбалске утакмице

Због вријеђана директора Јавног сервиса Бориса Раонића, које се десило синоћ од стране одређених навијача репрезентације Црне Горе пред почетак фудбалске утакмице Црна Гора- Холандија, приведено је више особа ради саслушања у ЦБ Подгорица.

Подгоричка полиција поступила је по пријави у односу на догађај који се догодио прије одигравања фудбалске утакмице на Градском стадиону под Горицом и предузимају се потребне мјере и радње.

 - У пријави се наводи да је генералном директору Радио Телевизије Црне Горе Борису Раонићу од стране више других лица спријечен улазак на трибину, те да му је од стране ове групе упућено више ријечи уврједљивог садржаја - саопштено је раније из Управе полиције.

Полиција ради на идентификацији особа које су вријеђале Раонића

Полиција је упознала тужиоца и предузима мјере из своје надлежности укључујући идентификацију и позивање лица ради расвјетљавања чињеница и околности овога догађаја. 

О исходу ће, како истичу,  јавност бити благовремено обавијештена.

Подсјетимо, дио навијача је синоћ уочи фудбалског меча Црна Гора - Холандија вријеђала Раонића, након чега се и огласио. Поручио је навијачима да им напад служи на част, те да су га вријеђали док је био са сином.

Огласили су се и навијачи, који су поручили да са њима на трибини неће стајати неко ко их назива фашистима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:08