Полиција илустрација - фото: Управа полиције / - Полиција илустрација - фото: Управа полиције
13/05/2021 u 21:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зоран Мугоша саслушан па пуштен

Уручен му је позив да се јави у ЦБ Подгорица по основу сумње да је извршио кривично дјело из области крвних деликата, пожара, експлозива и хаварије, на штету угоститељског објекта "Гранд" и куће Душка Голубовића

Подгоричанин Зоран Мугоша прексиноћ је дошао у Црну Гору. Он је на граничном прелазу приликом контроле заустављен и легитимисан од стране граничне полиције. С обзиром на то да је постојала Национална потјерница за њим, службеници полиције Центра безбједности Подгорица зауставили су га и на Аеродрому и са њим је обављен кратак информативни разговор.

Након тога спроведен је, у пратњи полиције, у Центар безбједности Херцег Нови, гдје је такође обављен кратак информативни разговор. Уручен му је позив  да се наредног дана у 10 часова јави у ЦБ Подгорица по основу сумње да је извршио кривично дјело из области крвних деликата, пожара, експлозива и хаварија. Све због извршења ових кривичних дјела на штету угоститељског објекта "Гранд" и куће Душка Голубовића

Након тога, Мугоша се јавио овлашћеним службеницима ЦБ Подогрица на информативни разговор, који се, према тврдњама његовог браниоца, адвоката Дамира Лекића, више односио на питање гдје је био и шта је радио у иностранству, јер је, како је речено, сматрао да му је безбједност угрожена.

Затим му је речено да се јави тужиоцу Снежани Шишевић, што је и учинио, с обзиром на то да у том предмету никада раније није био саслушан. Мугоша је код тужиоца Шишевић негирао извршење ових кривичних дјела, након чега је пуштен.

Вј. Дамјановић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 01:38