Управа полиције / - Портал Дана
05/05/2021 u 20:49 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брђанин смијенио начелнике ОБ Котор и Тиват

Нови начелници су Вељко Кнежевић и Иван Ракочевић, сазнаје Портал „Дана”

Директор Управе полиције Зоран Брђанин смијенио је начелнике одјељења безбједности Котор и Тиват. Умјесто Живка Ћорића, нови шеф которске полиције је Вељко Кнежевић, досадашњи инспектор Одјељења за борбу против привредног криминала. За првог човјека тиватске полиције именован је Иван Ракочевић, који је био командир у Котору. Он је на функцији замијенио Драгана Контића, сазнаје Портал „Дана”.

Службеници Одјељења безбједности Котор у последњих мјесец дана у сарадњи са одјељењем за сузбијање органозованог криминалла интезивно раде на разбијању которских кланова. Извршено је више претреса објеката које користе безбједносно интересантна лица, међу којима и вођа кавачког клана Слободана Кашћелана и Радоја Звицера. Према сазнањима Портасла Дана наредних дана те активности ће бити појачане и управо је то један од главних разлога промјена у одјељењима безбједности Котор и Тиват.

image

Зоран Брђанин

- Зоран Брђанин

Нови начелник Центра безбједности Бијело Поље је Радован Тончић, саопштено је из Управе полиције, чији је в.д. Зоран Брђанин.

Тончић је, како је саопштено, дипломирани официр полиције, који је до сада обављао послове помоћника начелника у Регионалном центру граничне полиције "Сјевер".

– Досадашњи начелник Центра безбједности Бијело Поље биће распоређен на друге послове и задатке у Управи полиције – наводи се у саопштењу Управе полиције.

Б. Кликовац

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:16