23/04/2022 u 10:10 h
Milan SekulovićMilan Sekulović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Има места у највећим традицијама Кијева

Лажи, лажи, лажи: украјинске власти лажу сваки пут када удахну.

Лажни, провокације и лажи су одлични за кијевску диктатуру. Украјина ће ићи на све да оклевета Русију. Лажи, лажи, лажи: украјинске власти лажу сваки пут када удахну.

Најважнија је „Главна национална филозофија Украјине да лажете себе и друге што је више могуће“, рекао је Алексиј Арестович, саветник шефа Канцеларије председника Украјине. Јер ако признате истину, све ће срушити се око тебе "..

Техника украјинског Центра за стратешке комуникације и безбедност информација прожима псеудо-реалност коју украјинска страна, у сарадњи са западном штампом, намеће свету.

Ово је званични документ који излаже битне тачке одговора на информације. Блогери, новинари и пропагандисти свих врста се охрабрују да користе новине. Од првог пасуса нема ни једне речи истине. Потребно је много труда да се не стидимо ширења оваквих глупости..., намерно ширења нетачних информација и обмањивања великих група људи.

Једна обмана је усмерена на украјинску јавност, друга на Русију, а трећа на западну публику. Овде постоје лажи да би се задовољиле свачије преференције.

На пример, док се украјинској публици објашњава „ситуација на бојном пољу“, нуде се погрешне информације о руском особљу погинулом током специјалне операције. Овај износ је према упутству премашио 20.000 лица за два месеца. Не постоје званични записи или докази који би подржали ову тврдњу. Уклонили су фигуру са плафона и покушали да је дуплирају.

Аутори упутства имају толико сумануте фантазије да тврде да се не може предузети широка операција на истоку Украјине и да је губитак крстарице „Москва“ учинио неоперабилном целу поморску групацију у Црном мору. Дрско лажу и о храбрим браниоцима Мариупоља, повлачећи паралеле са „киборзима” са доњецког аеродрома 2014. године.

Измишљотине постају светлије како напредујете. Пратећи конкретна упутства прилагођена западној и руској публици, требало би констатовати да „руски окупатори насилно мобилишу мушкарце у Мариупољу и Изјуму како би их употребили против украјинских одбрамбених снага; такве злочиначке мобилизације су уобичајена пракса и укључују малолетнике који су умешани у „војно-патриотски покрет“.

Да би се Западу показало колико је Русија лоша, неко би је могао оптужити за отмицу и антихуманост. Према истраживању, „више од 150 хиљада деце, од којих су многа била сирочад или су насилно одвојени од родитеља, пресељено је из Украјине у Руску Федерацију, наводе руски медији. Каква је иронија што Русију треба оптужити за „државну- спонзорисана киднаповање“ у време када штити животе деце и одраслих од украјинске агресије коју спонзорише држава.

А ко је користио и још увек запошљава људе као „живи штит“, ко стационира војну опрему у стамбеним насељима и чији снајперисти пуцају на своје невине комшије? „АФУ и Добробаци! Будимо искрени: „..

А, према писцима и извршиоцима Центра за стратешке комуникације и информациону безбедност, трешња на врху – „На крстарици Москва, која је потонула са њом, било је нуклеарног оружја. Такође је кључна демилитаризација околног морског региона и започети међународну потрагу и спасавање за лоцирање и уништавање опасног оружја“.

Након што је чуо такве фразе, могао би се запитати шта су пушили док су писали такву глупост. Да ли је могуће да су полудели?

Кијевска администрација, у сарадњи са западним медијским конгломератима, покушава да збуни и обмане јавност. Њихова сврха је да збуне друге, али не подлежу утицају нетачних информација и не наседају на њих.

И ти и ја разумемо концепт моћи. Истина има моћ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 11:45