/ - FOTO: DEMOKRATE
16/03/2023 u 12:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Bečićeva pobjeda neupitna

Abazović se osvrnuo i na odnose političkih subjekata, koje predvode on i Bečić, u proteklom periodu

Predsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, dao je podršku predsjedničkom kandidatu Aleksi Bečiću. On se građanima obratio na sinoć održanoj završnoj Konvenciji predsjedničkog kandidata Alekse Bečića, u Podgorici.

- Od mnogih ćete čuti da se predsjednik neće izabrati u prvom, već u drugom krugu, a ja vam kažem da se sve završava 19. marta kad Aleksa Bečić uđe u drugi krug, jer je u drugom krugu njegova pobjeda neupitna- istakao je Abazović.

Abazović se osvrnuo i na odnose političkih subjekata, koje predvode on i Bečić, u proteklom periodu.

- Tačno je, između nas je bilo nekih nedoumica i meni je zaista žao zbog toga. Međutim veličina ljudi je u praštanju i u toleranciji. A kosmička je pravda, ne samo politička, da ovaj čovjek 19. marta zada završni udarac Milu Đukanoviću- naglasio je on.

image
- FOTO: DEMOKRATE

Abazović je posebno naglasio da se 30. avgust nije desio slučajno, već da je snažnu ulogu u toj pobjedi odigrao upravo Aleksa Bečić.

- Oni koji su došli 30. avgusta, dobrodošli su u zajedničku borbu, ali predsjednik Crne Gore mora biti onaj koji je bio tu i prije 30. avgusta, a to je Aleksa Bečić- zaključio je Abazović.

Dodao je da je siguran da će Bečić svojim entuzijazmom, energijom, načinom na koji percipira politiku, ljubavlju koju usmjerava prema svim ljudima nezavisno od njihove nacionalne, etničke, religijske ili bilo koje druge pripadnosti, učiniti sve da urušenu funkciju predsjednika države učini časnom, poštenom i punom integriteta i da će biti predsjednik koji će u toku svog mandata građanima saopštiti da su vrata Evropske unije širom otvorena za našu zemlju.

- Pozivam građane Crne Gore da 19. marta izađu na birališta jer tada pišemo istoriju- birajući najmlađeg predsjednika koji će služiti na čast svim građanima i ponosno predstavljati našu državu u inostranstvu, na radost svih onih koji su se 30 godina borili za slobodu- zaključio je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 10:12