Dritan Abazović / Vlada, Rade Koprivica
09/06/2023 u 13:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović: Glasajte slobodno, cilj je da Crnu Goru odvedemo u EU

U prethodnih godinu dana donijeli smo mnogo teških, ali važnih odluka za budućnost naše zemlje. Vodili smo se isključivo nacionalnim interesima Crne Gore, rekao je premijer u videu koji je objavila Vlada

Premijer Dritan Abazović kazao je da su izbori u nedjelju, 11. juna, još jedan demokratski ispit i pozvao građane da glasaju slobodno.

"U prethodnih godinu dana donijeli smo mnogo teških, ali važnih odluka za budućnost naše zemlje. Vodili smo se isključivo nacionalnim interesima Crne Gore. Srećan sam što su teme koje nas svađaju prošlost, a što je fokus svih političkih subjekata na ekonomskom prosperitetu Crne Gore", rekao je premijer u videu koji je objavila Vlada.

Kazao je da svi treba da teže cilju da Crna Gora postane nova članica Evropske unije i zato je, kako kaže, u nedjelju još jedan demokratski ispit.

"Dajte da ga prođemo na najbolji mogući način. Izađite na izbore krajnje tolerantno, relaksirano, iskoristite građansku dužnost i izaberite one za koje mislite da nas najbolje mogu voditi u narednom periodu. Cilj je da se takmičimo u dobru. U to ime, želim svima puno uspjeha, a Crnoj Gori da što prije postane nova članica Evropske unije. Nek je vječna Crna Gora", kazao je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:11