Aleksa Bečić u Tivtu / - FOTO: DEMOKRATE
09/03/2023 u 09:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Crna Gora će 19. marta otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu pomirenju

Iako je primjetna promjena nabolje od dugo očekivanih promjena, odnosno otkako je DPS poražen i ovdje, uvjeren sam da prava valorizacija resursa tek predstoji, poručio je Bečić

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić posjetio je Tivat, gdje se sa građanima sastao na trgu Pine. On je tokom govora kazao da ovaj kraj posjeduje nebrojeno potencijala za razvoj, u prvom redu turističkih, ali i poljoprivrednih, na koje računaju vrijedni mještani iz zaleđa.

Iako je primjetna promjena nabolje od dugo očekivanih promjena, odnosno otkako je DPS poražen i ovdje, uvjeren sam da prava valorizacija resursa tek predstoji, poručio je Bečić.

- Onako kako sam to činio i sa drugih državnih pozicija, nakon što budem izabran za predsjednika Crne Gore, u okviru svojih ovlašćenja ću sa primarnim osjećajem patriotizma, koji mi je bio vodilja i u životu i u karijeri, doprinijeti znatnom unaprijeđenju razvoja vaše opštine - istakao je predsjednički kandidat.

image

Aleksa Bečić u Tivtu

- FOTO: DEMOKRATE

To vam svojom čašću garantujem, a čast je nešto sa čim, u okviru mog vrijednosnog sistema koji sam još u porodici stekao, ne smije biti kompromisa, dodao je on.

Tokom govora saopštio je da je posebno ponosan na ono što opština Tivat predstavlja - mozaik sačinjen od različitih vjerskih, etničkih i nacionalnih identiteta, kojima su čast i integritet tačka spajanja.

- Moja čast je i vaša čast. Moja pobjeda je i vaša pobjeda. Zato vjerujem u časne ljude Tivta. Vjerujem u njihovu snagu i čvrstu volju. Vjerujem u poštenje svih građanki i građana ove zemlje! Zato ćemo 19. marta pokazati da samo zajedničkim, predanim i časnim radom možemo obezbijediti bolju budućnost Crnoj Gori i svim ljudima koji u njoj žive. Naša pobjeda može izazvati dugogodišnje pozitivne posljedice koje će oblikovati našu zemlju i sve njene opštine, a moć tog oblikovanja je u vašim rukama -  naglasio je Bečić.

On je istakao da će upravo 19. mart biti dan kada će Crna Gora otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju. 

Bečić je kazao da je Tivat opština koja je na temeljima borbenosti i rodoljublja čuvala sve posebnosti kojima obiluje i koje Crnoj Gori daju draž autentičnosti i predstavljaju njeno bogatstvo.

- U tom smislu, pokazaćemo da je čast ono što nas izdvaja od ostalih - poručio je predsjednički kandidat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:04