/ - FOTO: MIćKO VUJISIć
19/03/2023 u 22:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Retrogradne politike odlaze u prošlost

On je čestitao građanima na demokratskom i slobodnom izbornom danu

Crnoj Gori treba jak građanski blok koji će ostvarivati lake pobjede i biti odgovor na sve retrogradne politike, poručio je večeras predsjednički kandidat Aleksa Bečić.

On je čestitao građanima na demokratskom i slobodnom izbornom danu.

- Dobili smo slobodu u izbornim procesima, ovaj dan je protekao kao u zemljama sa najvećim demokratijama. To je snažna demokratska porukla koju smo poslali. Ona većina koja je pobijedila na avgustvoskim izborima osvojila je oko 60 odsto glasova, jasno je šta je volja građana u narednom periodu. Đukanović je došao na 20 odsto glasova manje nego u avgustu, jasno da je njegova politika - politika prošlosti, kazao je Bečić.

On je rekao da su imali nekorektnu kampanju.

- Tvrdili su da imamo 5-6 odsto podrške, nisu bili u pravu. Ostali smo dostojanstvo. Pokazali smo čvrstinu biračkog tijela, to su čisti glasovi kao sunce. Zaista sam ponosan na sve što smo uradili, na ljude, članove rukovodstva, pokazali su u ovakvoj konkurenciji da su spremni i kadri da u veoma specifičnim biračkim okolnostima da se zadrži biračko tijelo- kazao je Bečić.

- Čestitam Milatoviću narezultatu. Nikome nismo pokušali da otežamo, iskreno smo pružili ruku, nastavili smo dostojanstveno i večeras smo to i pokazali. Doćiće dan kada će se adekvatno vrednovati naša čistina- kazao je Bečić. 


 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:46