/ - FOTO: PRINTSKRIN
09/03/2023 u 22:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Uništavanje plakata stvarnost koju Demokrate žele da promijene

Željeli bismo da vjerujemo da je ovo usamljeni akt pojedinca sa nedostatkom elementarnog vaspitanja, ali prije će biti da je riječ o jednom sindromu mržnje protiv kojeg svi želimo zajedno da se borimo, kazao je Bogdanović

Uništavanje predizbornog materijala samo potvrđuje svrhu postojanja Demokratske Crna Gore, saopštio je generalni sekretar i poslanik te partije Boris Bogdanović.

On je za Portal RTCG prokomentarisao snimak sa društvenih mreža i istakao da su taj i slični izlivi primitivizima indikatori stvarnosti koju Demokrate žele da mijenjaju.

-Željeli bismo da vjerujemo da je ovo usamljeni akt pojedinca sa nedostatkom elementarnog vaspitanja, ali prije će biti da je riječ o jednom sindromu mržnje protiv kojeg svi želimo zajedno da se borimo- kazao je Bogdanović.

Poručio je da Demokrate ne osuđuju ovaj akt.

- Demokrate izrazavaju sažaljenje prema liku i karakteru dotičnog pojedinca koji je ponosan na vlastitu demonstraciju mržnje i nasilja prema političkim neistomišljenicima. Iskreno vjerujemo da ce časna Crna Gora jednoglasno da osudi ovakva ponašanja, i da ce ta casna Crna Gora na predstojećim izborima da da najbolji odgovor ovom i sličnim pojedincima glasajući za čast- zaključio je Bogdanović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:24