/ Aleksandar Bogdanović
21/10/2022 u 21:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Naši politički oponenti planiraju da opstruiraju izborni proces

Kako je kazao, upravo težeći demokratskim i fer izborima, kako je kazao, dužni su da još jednom upozore javnost na ta saznanja

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je večeras da je na osnovu svih informacija kojima u toj partiji raspolažu, a čiji su dio juče predočili javnosti, jasno da dio njihovih političkih oponenata planira da u nedjelju izazove incidente i opstruira izborni proces tokom izbornog dana.

"Od plasiranja dezinformacija, sve do najotvorenijih vidova pritiska na birače, u planu je čitav niz ozbiljnih zloupotreba i otvorenog narušavanja samog izbornog procesa", rekao je Bogdanović.

Kako je kazao, upravo težeći demokratskim i fer izborima, kako je kazao, dužni su da još jednom upozore javnost na ta saznanja.

"Ne bi to bio prvi put da naši oponenti pribjegavaju tome, no postoje jasne naznake da će ovog puta pokušaji opstrukcija biti najradikalniji i da neće biti birana sredstva, a sve u cilju što većeg narušavanja ustavnog i demokratskog prava građana da biraju. Iz tog razloga, još jednom apelujemo na sve nadležne organe da ova upozorenja dožive ozbiljno i da preduzmu sve kako bi osujetili plan pojedinih političkih subjekata da u nedjelju, naročito u Glavnom gradu, izborni dan i noć proteknu uz incidente. U slučaju da se ogluše o ova upozorenja, smatraćemo upravo njih najodgovornijima za svaki pojedinačni slučaj izazivanja nestabilnosti tokom izbornog dana", proučio je generalni sekretar DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. mart 2023 11:55