Miloš Čelanović / - SD
31/05/2023 u 09:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čelanović: Plate će se povećati, ali ne na osnovu zaduživanja nego rada

On je kazao da, nasuprot tome, program liste "Zajedno" nudi konkretne mjere koje imaju za cilj stvaranje stabilne ekonomske osnove za nove ideje i projekte

Rast prosječne zarade za 50 odsto do kraja mandata naredne vlade je jedan od prioriteta liste "Zajedno", ali ne na osnovu zaduživanja nego rada, saopštio je danas Generalni sekretar SD i kandidat za poslanika liste "Zajedno" Miloš Čelanović. 

- Nastavak kapitalnih projekata koji su gotovo svi stopirani i vraćanje stope poreza na dobit na 9%, samo su neki od ciljeva koje smo  zacrtali - poručio je Čelanović, dodavši da "sada imamo ekonomski populizam koji se temelji na zabludi da nije potrebno raditi da bismo trošili, odnosno da je moguće dobro živjeti bez truda". 

On je kazao da, nasuprot tome, program liste "Zajedno" nudi konkretne mjere koje imaju za cilj stvaranje stabilne ekonomske osnove za nove ideje i projekte. 

- Samo treba da radimo pametno umjesto avanturistički, kako nam sve što radimo danas ne bi brzo došlo na naplatu - naveo je Čelanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. oktobar 2023 17:42