/ Miloš Čelanović- SD
28/05/2023 u 17:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čelanović: Preko pet hiljada glasova u Kotoru garancija su evropskog grada

Kad je Sea Dance bio organizovan, ova vlada je pravila selfije tamo. Sad kad ga nema, svi se prave mrtvi. Nema veze, biće Guče, rekao je Čelanović

Preko pet hiljada glasova na predsjedničkim izborima garancija su evropskog Kotora i toga da na narednim lokalnim izborima e ropska i građanska opcija preuzima vlast, poručio je Generalni sekretar SD Miloš Čelanović u toku predstavljanja programa liste "Zajedno". 

Čelanović je dodao da Kotor odnosno njegovi građani ne smiju upasti u indiferentnost, podsjetivši na slučaj Kotoranina kome je zbog radova urušena kuća, a koji je ostao bez adekvatne reakcije lokalnih vlasti.

- Lista "Zajedno" nema alternativu, jer su na njoj neki od najuspješnijih Kotorana, tu su doktori nauka, magistri, ljudi ostvareni u svojim profesijama i sa dobrim namjerama, i zato ima izbora i zato je ova lista bez konkurencije- naveo je on.

Predstavljajući program liste "Zajedno" posebno je naglasio da se bavi socijalno ugroženima, penzionerima, pomorcima, te oblašću turizma, a osvrnuo se i na otkazivanje Sea Dance festivala.

-  Kad je Sea Dance bio organizovan, ova vlada je pravila selfije tamo. Sad kad ga nema, svi se prave mrtvi. Nema veze, biće Guče- rekao je Čelanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:53