Dajković / - FOTO: Facebook
28/09/2022 u 20:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Napravio sam koaliciju sa DF-om jer nisam sebičan

Kad sam vidio da su se partije oko Đukanovića ujedinile, pomislio sam da je bolje da i mi udružimo snage sa srodnim partijama- kazao je on

Lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković oglasio se povodom informacije da je njegova partija u koalicija sa DF-om za predstojeće lokalne izbore u Podgorici, navodeći da je to uradio "jer nije sebičan".

- Kad sam vidio da su se partije oko Mila Đukanovića ujedinile, pa i da se prave druge koalicije, pomislio sam da je bolje da i mi udružimo snage sa srodnim partijama- kazao je on. 

Naveo je da se u koalciiji sa DF-om nalaze časni i pošteni ljudi, koji se decenijama bore protiv kriminalnog režima Mila Đukanovića.

-S druge strane moja želja je bila da se partije u Podgorici ujedine, a ne da idemo u deset kolona. Ja sam mlad čovjek koji ima političkog iskustva, ali I razumijevanja. Ovdje su najmanje bitne moje želje I ambicije. Najbitnije je da konačno pobijedimo DPS zlo i oslobodimo zajedno Podgoricu. Upravo zato sam procijenio da je naš zajednički nastup zapravo ključ pobjede. Na kraju, postigli smo takav dogovor da je naša snaga uvažena I ispoštovana, te da ćemo sa našim sigurnim mandatima u prolazu moći da se borimo i izborimo za ono sto smo obećali u našoj kampanji, prije svega misleći na besplatnu legalizaciju kuća u Podgorici. Učestvovao sam u pobjedničkim koalicijama za budućnost Crne Gore i Budućnost Nikšica. Sad kad učestvujem u koaliciji za budućnost mog grada, “Za budućnost Podgorice”, imam posebnu motivaciju I potpuno sam siguran da ćemo pobijediti. Ljudi, vi znate ko vas nikad nije izdao i ko vas nikad neće izdati. Ajmo zajedno do pobjede- poručio je Dajković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:37