/ -
07/10/2022 u 13:03 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Vrijeme je da Podgorica dobije gradonačelnicu

Neka vatrometi nagovijeste našu zajedničku pobjedu 23. oktobra, a neka ovo cvijeće bude znak koji govori da će Podgorica dobiti prvu gradonačelnicu u istoriji grada, kazao je Vladislav Dajković

Kandidatkinja za gradonačelnicu Podgorice koalicije "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović posjetila je centralu Slobodne Crne Gore.

– Neka vatrometi nagovijeste našu zajedničku pobjedu 23. oktobra, a neka ovo cvijeće bude znak koji govori da će Podgorica dobiti prvu gradonačelnicu u istoriji grada. Kako vrijeme odmiče siguran sam da je Borovinić Bojović najbolji izbor- porodična žena koja spašava ljudske živote, sasvim sigurno zna kako i da spasi naš grad od pogubne politike Mila Đukanovića. Doktorko, neka nam je srećna pobjeda. Slobodna Crna Gora je i vaša kuća – kazao je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

Jelena Borovinić Bojović istakla je da je srećna što je posjetila Slobodnu Crnu Goru, mladu partiju koja je koalicioni partner.

– Pozivam sve građane i građanke Podgorice da 23. oktobra zaokružimo broj pet, što znači odličan, što znači uspjeh, što znači - pobjeda je naša – poručila je Borovinić Bojović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:00