/ - SRDJAN_BOLJEVIC
07/06/2023 u 19:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dobričanin: Prekinuti sa fingiranim progonima, narod se više ne da prevariti

On je kazao da treba podržati borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali smatra da je napad na jednog od predendenata na mjesto premijera iza koga stoje sumnjive osobe iz bezbjedonosnog miljea kao i neki političari je bestidan i politički nepristojan

Taman kad sam počeo javno da hvalim Crnogorsku političku scenu i kada su se gotovo svi politički subjekti usmjerili ka životnim temama, kreće tirada političkog diletantizma i to par dana pred parlamentarne izbore, saopštio je poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin.

On je kazao da treba podržati borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali smatra da je napad na jednog od predendenata na mjesto premijera iza koga stoje sumnjive osobe iz bezbjedonosnog miljea kao i neki političari je bestidan i politički nepristojan.

- Samo prije par mjeseci, istog tog političara su spriječili da se utrkuje za mjesto predsjednika Crne Gore i to samo zbog toga sto je imao i državljanstvo republike Srbije iako su ga i oni najglasniji imali i ore Milojka Spajića. Nažalost, izgleda da nastavljamo sa dvostrukim političkim aršinima za čije sprovođenje koristimo državne institucije isto kao i DPS koga smo zbog iste te stvari kritikovali i na kraju poslali u političku istoriju- kazao je Dobričanin.

Ocjenjuje da se politička degradacija Crnogorske političke elite nastavlja i danas.

- Ona je samo nastavak pokušaja politički degutantnog pokušaja rekonstrukcije pale Vlade sa starim/novim premijerom na čelu sto je nezabeleženo u istoriji demokratije. Gotovo isti subjekti danas pokušavaju da izbace iz političke utakmice predsjednika najpopularnije političke partije u Crnoj Gori. Šta žele postići još uvijek mi nije jasno ali jedno je sigurno, a to je da ovim samo sebi nanose političku štetu jer ovaj narod se više ne da prevariti i njega ne interesuje neki Kvon koji je povezan sa nekakvom blokče in zajednicom već narod interesuje bolji život u Crnoj Gori i politika koja će ih do takvog života dovesti- navodi Dobričanin.

Poziva da se prekini sa, kako je kazao, ovim fingiranim progonima.

-  Nagledali smo ih se i 2016 ali i u vaše, odnosno naše doba na prethodnim predsjedničkim, a evo nažalost i na  ovim parlamentarnim izborima. Narod zna kako da nagradi ali i kako da kazni, a upravo to će i uraditi olovkom u nedjelju 11. juna- zaključio je Dobričanin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 11:39