/ DPS
29/09/2022 u 11:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Šavnik: Adžić da ispita sumnje da se u našoj opštini vrše predizborne zloupotrebe

Želimo da podsjetimo ministra da se nalazi na čelu državnog organa koji ima ovlašćenja da utvrdi sve činjenice u vezi sa nekom radnjom, pa i da je onemogući ako je ona u suprotnosti za zakonom, navode iz OO DPS Šavnik

S obzirom na to da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić izjavio da se u opštini Šavnik uočava drastičan porast prijava promjena prebivališta, što, kako je rekao, upućuje na postojanje sumnje da se vrše “predizborne zloupotrebe”, pozivamo ga da postupi u skladu sa propisanim nadležnostima MUP-a na čijem je čelu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

- Kao partija koja vrši vlast u ovoj opštini, želimo da izrazimo zahvalnost ministru što je ukazao na ovaj slučaj, ali i da ga podsjetimo da se nalazi na čelu državnog organa koji ima ovlašćenja da utvrdi sve činjenice u vezi sa nekom radnjom, pa i da je onemogući ako je ona u suprotnosti za zakonom - navode  iz OO DPS Šavnik.

Oni, kako ističu, očekuju od ministra u tehničkom mandatu Adžića da javnost obavijesti o konačnom rezultatu postupanja nadležnih organa. U suprotnom, sve što je iznio, smatraće se samo kao predizborni marketing odlazećeg ministra i nepotrebno uznemiravanje građana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:36