/ TIHOMIR DRAGAš - FOTO: POKRET EVROPA SAD
25/03/2023 u 16:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragaš: DPS bukom pokušava da sakrije katastrofalan poraz u Podgorici

Važno je iz mnogo razloga da Crna Gora uplovi u mirnije vode i okrene se pomirenju, moralnom i ekonomskom oporavku, a sve u interesu građana, naveo je on

Člana predsjedništva pokreta "Evropa sad", Tihomir Dragaš, kazao je da  DPS bukom pokušava da sakrije katastrofalan poraz u Podgorici.

image
- FOTO: POKRET EVROPA SAD

- U Podgorici je u prvom krugu predsjedničkih izbora DPS doživio pravi debakl, govoreći fudbalskim žargonom. Izgubili su u 14 od 18 dijelova grada, dok su samo prije 5 mjeseci izgubili 4. Ovo je samo jedan od pokazatelja njihovog rapidnog gubitka podrške. I oni su shvatili da im podrška opada iz sata u sat i zbog toga je tolika buka o ugroženosti Crne Gore i njenog suvereniteta; a upravo su oni najveća prijetnja Crnoj Gori kroz spregu sa organizovanim kriminalnim grupama- naveo je Dragaš.

Poručuje: "Važno je iz mnogo razloga da Crna Gora uplovi u mirnije vode i okrene se pomirenju, moralnom i ekonomskom oporavku, a sve u interesu građana":

Kako je kazao, 19. mart je pokazao trend koji će se potvrditi u drugom krugu predsjedničkih izbora kada će konačno poslije 34 godine vladavine Milo Đukanović biti razvlašćen i poslat u političku penziju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:51