/ - TIHOMIR DRAGAš - FOTO: POKRET EVROPA SAD
07/06/2023 u 21:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragaš: Podnijeću ostavku u PES-u ako bude koalicije sa GP URA

On je naveo i da se neće desiti bilo kakva koalicija sa DPS-om

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš, poručio je da će podnijeti ostavke na sve funkcije u PES ukoliko se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om.

Dragaš je to napisao na Tviteru odgovarajući na komentare pojedinih korisnika te mreže.

On je naveo i da se neće desiti bilo kakva koalicija sa DPS-om.

- Ja nisam pohađao večernje škole ali je ovo što Dritan radi i hvatanje za slamku da ostane još koji dan duže u fotelji se gledalo nije. Razlika između nas i Demokrata je što poslije ovoga mi nećemo praviti nikakav dogovor sa Dritanom, pa neka se dogovara sa DPS-om kao nekad - napisao je Dragaš na Tviteru.

Podsjećamo, prethodnih dana pojavila se informacija o navodnoj povezanosti uhapšenog južnokorejskog kralja kriptovaluta Hjeong Do Kvona i lidera PES-a Spajića.

Zbog toga je premijer Dritan Abazović sazvao danas vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, nakon koje je saopštio da su u lap-topu koji je oduzet južnokorejskom državljaninu prilikom hapšenja u Podgorici postoje dokazi o navodnom zajedničkom poslovanju lidera Pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića i “kralja kripto valuta”.

Na ovo su oštro reagovali iz Pokreta Evropa sad i optužili Abazovića da, zloupotrebljavajući ANB i konstruiše aferu Spajiću.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:14