/ - MILOJKO SPAJIć
01/06/2023 u 14:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evropa sad: Medojeviću nije cilj da preskoči cenzus, već da diskredituje Spajića

Dodaju da se repertoar optužbi proteže i do povezivanja sa kripto kriminalom, iako je, kako kažu, upravo lider PES-a predložio zakonski okvir kripto poslovanja

Lider PzP-a, svjestan da neće preskočiti izborni prag od odsto, ušao je u predizbornu kampanju sa jedinim zadatkom: da diskredituje Milojka Spajića po instrukcijama svojih političkih i vanpolitičkih nalogodavaca prema kojima ima dug, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

- Stoga, povezivanjenje lidera Evrope sad! sa kriminalcima iz vremena kad Spajić nije bio ni rođen govori koliko je Medojević ucijenjen da po cijenu apsolutne nelogičnosti i dodatne sopstvene blamaže odrađuje posao za koji je angažovan- kazalu su iz PES-a.

Dodaju da se repertoar optužbi proteže i do povezivanja sa kripto kriminalom, iako je, kako kažu, upravo lider PES-a predložio zakonski okvir kripto poslovanja, gdje bi se preventivno spriječile sve zloupotrebe i prevare u kripto blokčein industriji.

- Medojević, kao iskusni saradnik regionalnih kriminalaca iz kraja devedesetih, te apologeta bivšeg režima za šverc pred italijanskim tužilaštvom, ima još jednu ulogu: da se kao dio tima za diskreditaciju Spajića pokaže što korisnijim, jer je na političkom polju potpuno beskoristan, zahvaljujući volji građana- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:27