FORCA, logo / - FORCA, LOGO
30/03/2023 u 15:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FORCA neće podržati nijednog predsjedničkog kandidata

Oni su uvjereni da na ovom putu niko od kandidata nije dovoljno dokazao da će podržati njihove političke zahtjeve

Nova demokratska snaga FORCA u drugom krugu predsjedničkih izbora neće podržati nijednog kandidata i prepustiće odluku biračima koji znaju naše zahtjeve, političke težnje Albanaca u Crnoj Gori, saopšteno je iz ove stranke.

- Prvi krug predsjedničkih izbora 19. marta nije dao pobjednika, s toga 2. aprila biti održan drugi krug gdje će Crna Gora dobiti novog predsjednika. Nova demokratska snaga FORCA, kao albanski nacionalni subjekt koji sprovodi sopstveni politički program, nije ni populistička ni karijeristička. Forca se bori za ostvarivanje i unaprjeđenje prava Albanaca u Crnoj Gori. Nezadovoljni smo putem kojim Crna Gora korača u posljednje dvije godine. Pozicija predsjednika treba da bude takva da garantuje da su naša prava u fokusu i u njegovoj djelatnosti, naveli su iz Force.

Oni su uvjereni da na ovom putu niko od kandidata nije dovoljno dokazao da će podržati njihove političke zahtjeve.

- Podsjećamo da su ove težnje nailazile na stalne preprjeke politike i pristalica oba kandidata. Nismo protiv nijednog kandidata i nismo rezervni birači. Mi Albanci smo oduvijek znali da izaberemo stranu i to pravu stranu istorije. Stoga smo uvjereni da će i ovoga puta albanski birači donijeti pravu odluku. U nedjelju glasajte mirno bez pritiska i nagađanja. U ponedjeljak ćemo novo izabranom predsjedniku čestitati petogodišnji mandat i sa svakim raditi na tome  da obezbijedimo unaprjeđenje i poštovanje naših prava, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:48