Glasanje u Plužinama / Željko Šapurić
19/03/2023 u 20:00 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glasali čelnici Nikšića, Plužina i Šavnika

Biračko pravo iskoristili su Marko Kovačević, Nemanja Vuković, Slobodan Delić i Jugoslav Jakić

Na biračkom mjestu broj 11 MZ Stara varoš u Nikšiću glasao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.

Kovačević je kazao da se nada da će Crna Gora danas izabrati budućnost i da će izabarati da krene naprijed, kao i prave promjene, a ne one kozmetičke.

image

Marko Kovačević

Željko Šapurić

- Već imamo iskustva iz 30. avgusta da sve protekne u najboljem redu. Duboko vjerujem da će Crna Gora i danas izabrati budućnost, da izabere da krene naprijed, da izabere pomirenje, ali i da izabere prave promjene a ne one kozmetičke, a ne ono što predstavlja Milo Đukanović. Da to zaista bude prava promjena, pravo pomirenje koje mogu donijeti samo ljudi poput Andrije Mandića. Svim kandidatima želim sreću, a Andriji Mandić pobjedu - kazao je Kovačević.

Na biračkom mjestu broj 130 u prostoriji Doma MZ Kličevo svoju građansku dužnost obavio je predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković.

Vuković je kazao da se nada da ce izbori proći u fer i demokratskoj atmosferi i bez nemilih događaja.

image

Nemanja Vuković

Željko Šapurić

- Nadam se da ce građani slobodno izraziti svoje mišljenje i da ce izabrati kandidata za kojeg vjeruju da će najbolje raditi u korist svih građana i u korist Crne Gore. Vjerujem da budući predsjednik Crne Gore treba da bude neko ko će Crnu Goru predstavljati dostojanstveno, sa integritetom i ko neće iza sebe imati niz afera, već koji ce biti častan, dostojanstven, ugledan i koji ce biti primjer građanima i generacijama koje dolaze. Ako mene pitate, taj kandidat je Aleksa Bečić - istakao je Vuković.

Svoju građansku dužnost obavio je i predsjednik Opštine Plužine Slobodan Delić u na biračkom mjestu u zgradi EPCG.

Delić je izjavio da očekuje da će Crna Gora izabrati novog predsjednika.

image

Slobodan Delić

Željko Šapurić

- Ja prije svega očekujem da će Crna Gora izabrati novog predsjednika. Čini mi se i da je neki momenat da se završi posao ono što smo započeli 30. avgusta 2020. godine. Siguran sam da će izbori proći u fer i korektnoj atmosferi. I kao što sam već rekao da izaberemo novog predsjednika - kazao je Delić.

Svoju gradjansku dužnost obavio je predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić na biračkom mjestu br. 1 u zgradi SO Šavnika.

image

Jugoslav Jakić

Željko Šapurić

- Očekujem da će građani Crne Gore još jednom povjeriti aktuelnom predsjedniku, jer moramo dobiti dostojnog predsjednika - kazao je Jakić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 13:46