Ervin Ibrahimović na konvenciji u Plavu / - BS
03/06/2023 u 11:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović u Plavu: Prosječna plata da bude jednaka na sjeveru i jugu

Mi želimo da Crna Gora u pravom smislu bude država vladavine prava, evropska, sekularna, demokratska Crna Gora. To ćemo postići samo ukoliko u njoj Muhamed i Marko imaju ista prava i ukoliko isto pripada njima u Crnoj Gori, kazao je Ibrahimović, nosilac liste "Jasno je"

Bošnjački narod je sazrio i svuda čujemo istu poruku – jedno smo i hvala Bošnjacima što smo to napokon i shvatili, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nocilac liste „Jasno je“, Ervin Ibrahimović.

On je pred više stotina članova i simpatizera na promotivnom skupu u Plavu kazao da će Bošnjačka stranka potvrditi 11.juna da su Bošnjaci svjesni ko su, šta su i kome treba da vjeruju.

„Mi želimo da Crna Gora u pravom smislu bude država vladavine prava, evropska, sekularna, demokratska Crna Gora. To ćemo postići samo ukoliko u njoj Muhamed i Marko imaju ista prava i ukoliko isto pripada njima u Crnoj Gori. Kada pričamo o evropskim vrijednostima, onda moramo imati državu socijalne pravde. Imaćemo je kada prosječna plata bude jednaka i na sjeveru i na jugu Crne Gore. Imaćemo državu socijalne pravde kada na sjeveru bude bilo više uposlenih od penzionera i onih koji primaju socijalna davanja“, kazao je Ibrahimović.

On je ocijenio da je Bošnjačka stranka prepoznala sve izazove pred kojima se nalazi Crna Gora i u narednom periodu će se zalagati da se to ostvari. Poručio je i da je pred Plavom perspektiva.

„Plav ima sve ono što imaju moderne i razvijene opštine – ima prije svega pametne i umne ljude, prirodu i prirodne potencijale, kao i dijasporu, kojoj mogu da zavide i mnogo veće države“, rekao je Ibrahimović.

Zaključio je da je vrijeme da one opštine gdje žive Bošnjaci, dostignu nivo razvijenosti kao i ostale opštine.

„Dosta nam je siromaštva“, kazao je nosilac liste Bošnjačke stranke.

Na skupu u Plavu govorili su i kadnidati sa poslaničke liste i funkcioneri BS Damir Gutić, Jasmin Ćorović, Edina Dešić, Admir Šahmanović, Fuad Feratović, Kemal Purišić, Erzana Redžematović i Merdin Purišić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:19