Vladimir Joković / - FOTO: SNP
07/06/2023 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: Izgraditi sistem u kome nijedan funkcioner vlasti ne može da ponižava zdrav razum građana

Prema njegovim riječima, u vrijeme kada se političke stranke suočavaju s kritikama zbog sumnjivih aktivnosti, lista SNP – Demos se jasno distancira od takvih praksi

Povodom nedavnih navoda južnokorejskog državljanina Do Kvona, poznatijeg pod nadimkom “kralj kriptovaluta“, da je bio u kontaktu sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem, nosilac liste SNP – Demos, Vladimir Joković, istakao je da je pobjeda od 30. avgusta trebala da predstavlja početak uspostavljanja novog sistema vrijednosti u kome bi se korupcija i politički skandali sveli na minimum.

“Naša partija je u nekoliko navrata preko svojih javnih funkcionera javno i jasno, ne iz političkih ili ličnih razloga, već zbog moralne odgovornosti prema građanima i pravnoj državi ukazivala na potrebu da SDT treba da reaguje na vrlo jasne optužbe i sumnje u koruptivne radnje i štetu koju je mogao nanijeti bilo koji ministar svake dosadašnje Vlade“, naveo je Joković.

Prema njegovim riječima, decenijska borba Socijalističke narodne partije (SNP) protiv bivšeg režima ogledala se u tome da  se izgradi sistem u kome nijedan funkcioner vlasti ne može da ponižava zdrav razum građana Crne Gore i da nekažnjeno radi šta hoće, pod izgovorom da se radi o interesu građana.

“Pozivamo i sada SDT da pokaže neselektivnost pravde pred građanima”, istakao je Joković.

Prema njegovim riječima, u vrijeme kada se političke stranke suočavaju s kritikama zbog sumnjivih aktivnosti, lista SNP – Demos se jasno distancira od takvih praksi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. septembar 2023 03:36