Milan Knežević posjetio mještane Malog brda / Za budućnost CG
04/06/2023 u 10:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Nikada neću štititi interese građevinskih tajkuna i preduzimača

Imate probleme sa legalizacijom, vodosnadbijevanjem, sa infrastrukturom, sa škorpijama i zmijama i ovo više liči na neku prašumu, a ne na dio grada koji bi trebao da bude urbanizovan, kazao je Knežević mještanima podgoričkog naselja Malo brdo

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević je posjetio stanovnike podgoričkog naselja Malo brdo i razgovarao sa njima o problemima sa kojima se susreću, ali i potencijalnim rješenjima.

- Nisam čovjek koji će da štiti interese ni građevinskih tajkuna, ni preduzimača, ja želim da štitim interese običnih građana, obespravljenih - kazao je Knežević.

Istakao je da je došlo vrijeme da i ovi ljudi konačno dobiju neku institucionalnu satisfakciju i da se moraju tražiti rješenja za svakodnevne životne probleme sa kojima se stanovnici Malog brda suočavaju svakoga dana.

- Imate probleme sa legalizacijom, vodosnadbijevanjem, sa infrastrukturom, sa škorpijama i zmijama i ovo više liči na neku prašumu, a ne na dio grada koji bi trebao da bude urbanizovan - kazao je Knežević.

Tokom posjete ovom naselju imao je priliku i sam da se uvjeri sa kakvim se problemima stanovnici Malog Brda suočavaju, ali i da vidi uhvaćenu zmiju otrovnicu. Ove ni malo prijatne situacije su svakodnevica stanovnika Malog Brda i realni problemi koji moraju biti riješeni.

- Istinski želimo da pomognemo i da nakon ovoga skupa, uhvaćenog poskoka pustimo u prirodu. Jer nije zmija kriva što živi na brdu, a ni vi što živite sa zmijama, krivi su oni u centru grada koji i ne znaju gdje se ovo nalazi. Podrška i briga za sve ljude u Crnoj Gori, to je naša odgovornost i naš cilj - zaključio je Knežević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:28