/ foto: lazar ružić
31/05/2023 u 18:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Zaštitićemo svakog poljoprivrednog proizvođača

Planiramo i jedan set subvencionih mjera. A posebno nam je cilj da zaštitimo svakog poljoprivrednog proizvođača koji želi da radi, zaključio je Knežević

Predsjednik Demokratske narodne partije i nosilac liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević je zajedno sa predsjednikom Opštine Zeta Mihailom Asanovićem posjetio mjesto Botun i poljoprivrednika Boška Kažića.

Knežević je ovom prilikom izjavio da nakon izbora, koji su zakazani za 11. jun, on kao budući premijer, zajedno sa funkcionerima koalicije „Za Budućnost Crne Gore“planira da omogući podsticaj poljoprivrednim proizvođačima.

- Planiramo i jedan set subvencionih mjera. A posebno nam je cilj da zaštitimo svakog poljoprivrednog proizvođača koji želi da radi- zaključio je Knežević.

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović izjavio je: „Za sadnju kukuruza Opština Zeta sufinansira sa 15 evra za branje kukuruza i pšenice, odnosno od 80 do 110 evra po hektaru.“

Domaćin Boško Kažić zahvalio se kandidatu za premijera ispred koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Milanu Kneževiću i predsjedniku Opštine Zeta Mihailu Asanoviću na posjeti naglašavajući da to treba da bude praksa, jer podrška i priznanje za rad i trud svim poljoprivrednicima i te kako znači.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:29