/ - FOTO: HRABRO SE BROJI
02/06/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Komunisti podržali koaliciju „Hrabro se broji“; Đukić: Bečić je crnogorski Če Gevara

Prema njegovim riječima, „sa ovim partijama i njihovim predstavnicima, sada u koaliciji, birači znaju na čemu su“

Slogan ove koalicije: Hrabro se broji, nije puka fraza, nego dobitna kombinacija za našu državu. I stoga, svaki glas podrške građana Crne Gore dat ovoj koaliciji znači veliku pobjedu, znači i nastavak onoga što su Demokrate i Ura i ove dvije prethodne godine radili, saopšteno je iz Saveza Komunista Crne Gore.

- A to znači, brži privredni razvoj, znači za državu Crnu Goru bez alternative, a sve na temeljnim istorijskim vrijednostima i antifašizmu. Znači evropski put Crne Gore, znači za slobodu, jednakost, pravdu, bolji životni standard građana i dostojanstvo svakog čovjeka - izjavio je Ratko Đukić ispred Saveza Komunista.

Prema njegovim riječima, „sa ovim partijama i njihovim predstavnicima, sada u koaliciji, poštovani birači znate na čemu ste“.

- Oni se drže svojih principa, oni ne obmanjuju i ne obećavaju hleba preko pogače i ništa više od onog što je realno u mogućim uslovima. Zato i imaju veliko povjerenje građana svih dobi. Sa njima ima realne nade za pravednije i prosperitetnije naše društvo i bolju budućnost - rekao je Đukić.

Pohvalio je Aleksu Bečića i Dritana Abazovića.

- Izvanredan čovjek, političar i humanista Aleksa Bečić, najbolji predsjednik Skupštine države Crne Gore u njenoj istoriji, crnogorski Če Gevara i Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA i aktuelni predsjednik Vlade, a poslije izbora ponovo obojica na najznačajnijim državnim pozicijama! - kazao je Đukić.

- Obojica zajedno sa svojim kolegama i koleginicama posvećeni su zakonitostima rada i pravičnosti kao osnovu demokratije, kao i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. I stoga, nema nijednog razloga da u njih ne vjerujemo i da tako i dalje ne nastave i poslije izbora 11. juna - rekao je Đukić.

On se obratio građanima.

- Poštovani građani, dosta ste glasali u prethodnih 30 i više godina protiv sebe, a za interese nekih potrošenih i prevaziđenih interesnih političara, te konačno vrijeme je da ovoga puta glasate za sebe i svoje porodice, za bolji život, slobodu i pravdu, a oni koji Vam to mogu omogućiti, uz Vašu punu podršku, jesu: Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA, koalicija Hrabro se broji, Aleksa i Dritan! Zato izađite svi na izbore, i zaokružite broj 13 i pobjeda je tu, jer i ona se broji, hrabro se broji - zaključio je Đukić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. septembar 2023 01:55