/ - FOTO: DF
15/03/2023 u 14:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Borba protiv korupcije temeljni zadatak za svaku buduću vlast u Crnoj Gori

Moramo da se posvetimo radu, zaposlimo omladinu i stvorimo novu vrijednost, poručio je on

Predsjednički kandidat Andrija Mandić kazao je u Kotoru da je Crna Gora bila na lošem glasu zbog bivše odnarođene vlasti koja je koristila državu kao sredstvo za lično bogaćenje. Poručuje da žele izgradnju bogatog društva, ali da se to bogatstvo stiče u normalnoj i zdravoj državi gdje će se poštovati zakoni, te da je vrijeme da se vratimo tradiciji.

Ističe da je uvijek tražio od ljudi iz Demokratskog fronta da budu pošteni i da nikada nisu prevarili nijednog političkog partnera, niti su ustuknuli pred bilo kojim protivnikom.

- Uvjeren sam da je narod Crne Gore dobro prepoznao šta se sve dešavalo. Imamo glasanje 2020. godine i kasnije na lokalnim izborima, gdje je izgubila politika predvođena Milom Đukanovićem, pa je za očekivati da na ovim izborima bude još ubjedljivije poražen - rekao je Mandić.

Kako kaže, oronuo Đukanović, kao i njegova politika, nisu više prepreka za ispunjenje narodnih težnji sa kojima se krenulo od 30. avgusta.

- Borba protiv korupcije je temeljni zadatak za svaku budućnu vlast u Crnoj Gori. Moramo da se posvetimo radu, zaposlimo omladinu i stvorimo novu vrijednost - naglašava Mandić.

Navodi da je važno ujediniti zemlju na temama koje život znače.

- Potrebno nam je dobro pravosuđe, da Crnu Goru unapređujemo i pronađemo zajednički jezik sa svakim dobrim i čestitim čovjekom - zaključio je Mandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. jun 2023 02:25