Predsjednicki izbori 2023, Andrija Mandic glasa / PREDSJEDNICKI IZBORI 2023, ANDRIJA MANDIC - LAZAR RUZIC
19/03/2023 u 22:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Dajem punu podršku Milatoviću i pozivam birače da ga glasaju u drugom krugu

Iza Milatovića mora da stane većinska Crna Gora, naglasio je on

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da su dobili mnogo glasova i da su čestiti ljudi podržali politiku koja je budućnost Crne Gore. Pozvao je sve birače da glasa kandidata za predsjednika Jakova Milatovića.

- Pobjede kolege Milatovića nema bez podrške DF-a. Koliko god da je njegov dobar rezultat, bez nas nema pobjede nad Milom Đukanovićem najvećem problemu Crne Gore. Dajem punu podršku Jakovu Milatoviću i tražim da naši birači izađu i da ga podrže, nezavisno oće li on poštovati našu podršku, naglasio je on.

Mandić je istakao da u ovoj zemlji svi treba da ostvaruju prava koja im propisuje ustav.

- U periodu pred nama kada su pred nama parlamentarni izbori i naša koalicija će učestvovati. Završeno je vrijeme brutalne i odvratne kampanje protiv DF-a, izmišljane su razne laži. Postojali su oni koji su govorili da smo mi i DF strane iste medalje, mediji i ambasade su protiv nas. Nadam se da će naši građani na parlamentarnim izborima znati da vrednuju ovo što radimo i što ćemo Milatoviću omogućiti da pobijedi. Iza Milatovića mora da stane većinska Crna Gora, naglasio je on.

Mandić je mnogo srećan što se ostvario njihov glavni cilj - da Milo Đukanović postane prošlost Crne Gore.

- Ja volim građane i uvjeravam ih da ćemo mi biti na parlamentatnim izborima glavna snaga koja će uticati na formiranje nove vlade. Velika pobjeda je večeras ostvarena. Neka je srećna pobjeda Jakovu Milatoviću, budućem predsjedniku Crne Gore, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:00