/ FOTO: ANDRIJA MANDIĆ
16/03/2023 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Treba da se okupimo oko mira u zemlji, novih radnih mjesta, porodice i djece

Navodi i da su javna preduzeća vraćena u državne ruke, između ostalog i Luka Bar

Predsjednički kandidat Andrija Mandić kazao je,da svi treba da se okupimo oko mira u zemlji, novih radnih mjesta i porodice.

- Jedino mi možemo da pomirimo ono što nam je u zavjet ostavio Sv. Petar Cetinjski. Šaljemo poruku da smo spremni za pomirenje. Pružamo ruku braći da se svi uključe u proces obnove Crne Gore- kazao je Mandić u Baru.

Poručuje da treba okupiti sve u Crnoj Gori oko zajedničkih pitanja kao što su mir u zemlji, nova radna mjesta i odnos prema porodici i djeci.

Navodi i da su javna preduzeća vraćena u državne ruke, između ostalog i Luka Bar.

- Umjesto luke koja je poznata po švercu droge i cigareta, ona je Bogom dana da tu budu energetski kompleksi, tečni gas, elektrane na gas, da se kroz rekonstrukciju pruge sa Srbijom usmjerava i pretovara roba u Luci Bar- rekao je Mandić.

Objašnjava da nakon pobjede na predsjedničkim izborima treba ponoviti ono što je urađeno u Budvi.

- U Budvi je DF sam osvojio vlast. Za naredne izbore ćemo pokušati da napravimo takvu koaliciju koja će sama osvojiti vlast- jasan je Mandić.

Kako kaže, politički život se mora vratiti u normalu, nakon svih izdaja, prevara, pravila da ako imate manje, to dobijete više u izvršnoj vlasti.

- Ako budemo jedinstveni i složni, ja sam siguran da posao možemo da završimo i 19. marta. Pobjeda nad Milom Đukanovićem je pobjeda svih nas- zaključuje Mandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 01:16