Jakov Milatović / - FOTO: EVROPA SAD
06/03/2023 u 17:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Došlo je vrijeme za politiku budućnosti

On je dodao da će kao predsjednik biti posvećen ravnomjernom regionalnom razvoju

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović posjetio je danas Gusinje i Petnjicu, gdje je poručio da vjeruje da je on jedini čovjek koji u ovom trenutku zaslužuje da upravlja Crnom Gorom.

- Gusinje zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja. Sama blizina Prokletija, doline Grebaje i svih ostalih prirodnih dragulja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim osim trodecenijsku vlast. Ovo je mjesto od hiljadu šansi i malo kojom ostvarenom, izjavio je Milatović nakon posjete Gusinju.

Milatović je u razgovoru za Portal Radio Petnjice kazao da je došlo vrijeme za politiku budućnosti.

,- Došlo je vrijeme da u Crnoj Gori ostavimo politike prošlosti, a da stavimo fokus na politike budućnosti, na životni standard, zajedništvo i slogu. Žalosno je da ovako bogat kraj kakav je petnjički nije dostigao svoj potencijal”, kazao je Milatović.

On je dodao da će kao predsjednik biti posvećen ravnomjernom regionalnom razvoju. Naglasio je i da je osnažena dijaspora značajna za budući razvoj.

- Moramo da pošaljemo ruku saradnje dijaspori, bez koje sigurno nema ni razvoja ovog kraja, ali da ih ne zovemo samo onda kada trebaju da glasaju za nas nego da im napravimo programe, izdamo obveznice i da ih dodatno motivišemo da svoj kapital ulože u ovaj kraj, rekao je Miltović.

On je rekao da će kao predsjednik Crne Gore biti predsjednik svih građana, uključujući predstavnike i građane svih manjinskih naroda u Crnoj Gori i da će mu u fokusu biti unapređenje životnog standarda i uspostavljanja Sistema vrijednosti u kojem znanje, trud i stručnost prave razliku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. jun 2023 19:24