Milatović  / foto: SRDJAN BOLJEVIC
27/03/2023 u 10:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Đukanović samo voli milione iz afere Limenka, 2. aprila oslobađamo državu

Đukanović se hvata se za slamku i pokušava da obmane naše ljude u dijaspori, koji svim srcem vole Crnu Goru, kazao je Milatović

Dobro znate sa kim imamo posla i koliko je važno za Crnu Goru da je u narednih pet godina ne vodi Milo Đukanović, rekao je Jakov Milatović, kandidat za predsjednika Crne Gore na konvenciji u Beranama.  

- Znate dobro da on Crnu Goru godinama drži zarobljenu – u tenzijama, prošlosti i pokušajima da nas posvađa. A ja sam ovdje, kako bih zajedno sa vama – ljubavlju, znanjem i radom poveo Crnu Goru naprijed, ka uspjehu -  kazao je Milatović.

Govoreći o svim pošastima tridesetogodišnje vlasti, Milatović je naveo samo neke od posledica ohole vladavine Đukanovića.

- Decenijama su vršili pritisak na poštene ljude da se povinuju i da ih glasaju, a narodu davali mrvice i nudili nedovoljno plaćene poslove. Gasili su fabrike, a otvarali svoje banke i privatne kompanije. Znam da niste zaboravili sve ostale stvari koje su se dešavale svih ovih 30 godina, posebno odlazak naše mladosti u inostranstvo. Što Đukanović nije došao pred vas da vam objasni zašto su vaša djeca morala da napuste svoj grad nego se po ko zna koji put sjetio baš sad da organizuje dijasporu? On obilazi inostranstvo jer zna da ga Crna Gora glasati neće! Hvata se za slamku, pokušava da obmane naše ljude u dijaspori, koji svim srcem vole Crnu Goru. Da postoji način da se izmjeri ljubav prema Crnoj Gori – jasno bi pokazao da je Đukanović ne voli. On voli 10 miliona iz afere “Limenka” i naših 11 miliona za privatnu banku. On obožava desetine i stotine miliona eura našeg novca koje je poklonio svojim prijateljima, kumovima i porodici. A kada mu se učini da je i to malo, onda on i njegova familija tuže državu Crnu Goru. To je mjerilo njegovog patriotizma. I zato on ne želi da bude predsjednik Crne Gore, on želi imunitet još pet godina, fotelju i štit od procesuiranja. Ali vas niko ne može prevariti. Vi gledate djela i ne slušate njihove prazne priče. I upravo zato ćemo 2. aprila zajedno osloboditi Crnu Goru. Naša država više neće biti u rukama hobotnice - zaključio je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. novembar 2023 14:20