Milatović u Kolašinu / - BOJAN GNJIDIC
07/03/2023 u 16:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Posljednja trka DPS-a, odnarođeni predsjednik punih džepova daje prazna obećanja

Ja sam običan građanin koji je preuzeo odgovornost da stane na čelo ove države i vodi je pravim putem, posebno imajući u vidu realne potrebe stanovništva, kazao je Milatović

Obilazeći sjever Crne Gore razgovarao sam sa dosta onih koji podržavaju ideju Pokreta Evropa sad! I mene kao predsjedničkog kandidata. Kako su naveli više puta, prijeka je potreba da nastavimo reforme za poboljšanje životnog standarda, a, kako kažu, najviše cijene to što iza mene stoje rezultati, a ne afere, izjavio je Jakov Milatović, predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad, tokom posjete Kolašinu.  

Kako je naveo, „jasno se vidi da Pokret Evropa sad! ima ogroman broj pristalica i onih koji će 19. marta glasati za ideju bolje Crne Gore, a ne prazna obećanja“.

„Drugi krug biće posljednja trka DPS-a i Đukanovića. Obilazi i on Crnu Goru, ali punih džepova i praznih namjera. Ja sam običan građanin koji je preuzeo odgovornost da stane na čelo ove države i vodi je pravim putem, posebno imajući u vidu realne potrebe stanovništva. Nije baš da Đukanović prepoznaje šta je građanima potrebno kad im je oteo sve što je mogao“, izjavio je Milatović apostrofirajući brojne probleme koje građani Mojkovca iznose.

image

Milatović sa Mojkovčanima

- BOJAN GNJIDIC

„Da su ispunili deseti dio obećanja koja su dali u prethodnih 30 godina, ne bismo se stidjeli puteva kojima su povezana naše opštine. Da su radili u interesu Crne Gore, ne bismo gledali opustošena sela i zapuštene gradove. Da su ravnomjerno ulagali, Kolašin i Mojkovac bi bili dvije strane istog novčića“, kazao je Milatović.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:10