/ - FOTO: PES
29/03/2023 u 18:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović u Budvi: Slavićemo u nedjelju pobjedu koju čekaju mnoge generacije

Osnažićemo i našu zemlju u kontekstu ekonomske diplomatije i afirmisati Budvu koja je kandidat za Evropsku prijestonicu kulture, poručio je on

Predsjednički kandidat Jakov Milatović poručio je danas iz Budve da je siguran da će u nedjelju ostvariti pobjedu koju, kako je rekao, čekaju generacije.

- Osnažićemo i našu zemlju u kontekstu ekonomske diplomatije i afirmisati Budvu koja je kandidat za Evropsku prijestonicu kulture. Siguran sam da ćemo u nedjelju slaviti pobjedu koje su generacije čekale i da ćemo zaista zakoračiti u doba novog demokratskog i ekonomskog razvoja na benefit svih građana, a ne samo jedne male klike ljudi kako je to do sada u Crnoj Gori bio slučaj”, kazao je Milatović.

On se sastao sa predsjednikom Opštine Budva Milom Božovićem i predsjednikom Skupštine Opštine Budva Nikolom Jovanovićem.

Tokom obilaska Luke Budva susreo se sa Mladenom Mikijeljom direktorom Javnog preduzeća za upravljanjem morskim dobrom i  Blažom Rađenovićem, predsjednikom Upravnog odbora.

Milatovića su u Budvi dočekali funkcioneri Demokrata, Marko Markoviće, Slavica Maslovar, Dragana Kažanegra Stanišić, kao  i drugi članovi OO Demokrata iz tog grada. 

- Dobro upravljanje resursima naše zemlje je princip koji mora postati svakodnevnica, a primjer Luke Budva govori da se ranije nije upravljalo zarad opšteg interesa. Napravljeni su koraci od strane Morskog dobra i od strane Opštine Budva kako bi se nešto što je javno stavilo u ruke države, a u ovom slučaju lokalne samouprave. To je korak naprijed kako bi i u narednom periodu  trebalo da čuvamo i upravljamo javnim dobrom- zaključio je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 06:41