Dobrodošlica u Ulcinju / Evropa sad
29/03/2023 u 21:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno

Zahvalan sam svima koji su odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno, rekao je Milatović

Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lijepoj zemlji, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom boravka u Ulcinju.

“Zahvalan sam svima koji su odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno”, rekao je Milatović.

Milatovića je u Ulcinju dočekao predsjednik opštine Omer Barjaktari koji je kazao da će “Jakov Milatović sa pozicije predsjednika snažno podržati ekonomski i ekološki razvoj ove opštine”.

image

Jakov Milatović i Omer Barjaktari

Evropa sad

Na tribini su osim njih govoril i Ilir Harasani, član Glavnog odbora GP URA i Bojan Ćetković, šef odbornika Demokratske Crne Gore Ulcinj.

image

Sa predizborne konvencije u Ulcinju

Evropa sad

“U toku predsjedničkog mandata uvešću Crnu Goru u EU, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala ove opštine. Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao”, zaključio je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 23:43