Intervju Andrej Milovic, Andrej Milovic, evropa sad / INTERVJU ANDREJ MILOVIC, ANDREJ MILOVIC, EVROPA SAD - IVAN PETROVIC-IPE
26/03/2023 u 19:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Đukanovićev odlazak u Hanover znak panike, dijaspora razočarana

Vjeruje da masovni dolazak dijaspore 2. aprila nije moguć

Odlazak aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića na iftarsko druženje u njemački Hanover znak je panike uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, ocijenio je funkcioner Pokreta "Evropa sad" (PES) Andrej Milović za RTCG.

Prema navodima na društvenim mrežama, Đukanović je juče bio na iftaru u organizaciji aktivista dijaspore Crne Gore koja djeluje i boravi na području Hanovera. Iftarskom druženju prisustvovao je i predsjednik Bošnjačke stranke Crne Gore Ervin Ibrahimović sa saradnicima.

- Taj susret sa dijasporom vidim kao veliki znkm panike, s obzirom na to da Đukanoviću nedostaje 80.000 glasova u odnosu na Jakova Milatovića, a sa druge strane svjesni su da je dijaspora podijeljena, te da nije motivasana da u velikom broju dođe i glasa za Đukanovića koji definitivno gubi izbore - kazao je Milović.

Vjeruje da masovni dolazak dijaspore 2. aprila nije moguć.

- Dijaspora je razočarana odnosom Đukanovića i DPS-a, koji su dijasporu otjerali odavde i zovu ih samo kad su izbori i kad im trebaju - istakao je funkcioner PES-a.

Poručio je i da Đukanović "svjesan da je mu ostalo još sedam dana agonije".

- Nema dileme da će novi predsjednik Crne Gore biti Jakov Milatović i građani će to masovnim izlaskom na izbore i potvrditi - istakao je Milović.

Milatović za „Politiku”: DPS odlazi u političku prošlost

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
31. maj 2023 06:46