/ -
03/11/2022 u 10:37 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nosioci pobjedničke liste najavili brzo formiranje vlasti u Danilovgradu

Nosioci tri pobjedničke liste u Danilovgradu Aleksandar Grgurović iz pokreta Evropa Sad za Danilovgrad, Velimir Đoković ispred DF-a i Duško Stjepović iz Demokrata počeli sa neformalnim pregovorima oko formiranja vlasti

Nosioci tri pobjedničke liste u Danilovgradu Aleksandar Grgurović iz pokreta Evropa Sad za Danilovgrad, Velimir Đoković ispred DF-a i Duško Stjepović iz Demokrata sastali su se i naјavili da će se nova vlast formirati u relativno brzom i razumnom roku.

– Prijateljska kafa nosilaca tri pobjedničke liste, okosnice nove demokratske vlasti u Danilovgradu. Zahvalnost i kolegama iz drugih, do juče opozicionih subjekata na lokalnom nivou, koji su načelno iskazali spremnost da sa nama grade jaku i stabilnu većinu, koja će nam dati zamah za odlučne reforme i raskid sa praksom bivšeg trodecenijskog režima. Neće biti lako zbog teškog nasljeđa, ali mora se krenuti od nečega. Ako se po jutru dan poznaje, nova DG vlast će se formirati u relativno brzom i razumnom roku. To dugujemo onima koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim sugrađankama i sugrađanima i našem Danilovgradu – poručili su nosioci ove tri liste.

Pokret Evropa sad na izborima održanim 23. oktobra osvoјila јe osam mandata, koaliciјa DF pet, a Demokrate četiri mandata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:06