/ - ДПС
10/03/2023 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Osuđujemo incident na Cetinju, apelujemo na smirivanje strasti

On je kazao da razumiju gnijev građana Prijestonice, ali da ni u jednoj situaciji, nasilje nije rješenje

Demokratska partija socijalista oštro osuđuje današnje prijetnje predsjedničkim kandidatima i incident koji se dogodio na Cetinju prilikom konvencije Evrope sad, te pozivamo na smirivanje strasti u predstojećoj kampanji, saopštio je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Nikolić je kazao da razumiju gnijev građana Prijestonice, ali da ni u jednoj situaciji, nasilje nije rješenje, i pozvao da svoje političke stavove iskazuju nenasilno i tamo gdje to treba raditi - na biralištima 19. marta.

-Što se tiče reakcije bivšeg lidera Evrope sad - ako je vjerovati sinošnjoj izjavi Jakova Milatovića, njegove insinuacije su, u najmanju ruku sramne, te ih odbacujemo sa indignacijom. Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku- saopštio je Nikolić.

Apelovao je na smirivanje strasti i pozvao građane Crne Gore da ne nasijedaju na provokacije.

-Vrijeme promjena dolazi i predstojeća pobjeda na izborima biće najbolji odgovor na sve što je našoj državi učinjeno u prethodne tri godine. Zato izlazak na biralište mora biti jedini izbor!- zaključio je Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 01:05