Miloš Nikolić / - DPS
05/03/2023 u 22:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Zadržali smo povjerenje birača, izbori prošli u tolerantnoj atmosferi

Rezultat koji je naša koalicija osvojila ukazuje da smo zadržali povjerenje naših birača, i osvojili sličan broj glasova kao i na prethodnim izborima, kazao je Nikolić

Demokratska partija socijalista izražava zadovoljstvo što su izbori u Tuzima prošli u atmosferi tolerancije i međusobnog uvažavanja političkih konkurenata, kazao je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Rezultat koji je naša koalicija osvojila ukazuje da smo zadržali povjerenje naših birača, i osvojili sličan broj glasova kao i na prethodnim izborima, kazao je Nikolić.

- Činjenica da je nacionalna partija odnijela apsolutnu pobjedu u Tuzima, pokazuje jedan trend koji je prisutan već nekoliko godina i on ne iznenađuje. DPS i dalje smatra da je za našu lokalnu sredinu, a i za Crnu Goru, najbolji izbor politička ponuda koju personifikuju ljudi različitih vjera i nacija, ali sa vizijom kako da unaprijede, razvijaju i obogaćuju svoju sredinu - istakao je portparol DPS-a.

Zahvaljujemo svim biračima koji su nam ukazali povjerenje, i obećavamo da ćemo sa još većim elanom raditi za dobrobit Tuzi i njenih građana, poručio je Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. jun 2023 02:29